BERNSTEIN MEETS BROADWAY

Sopraan Hanne Roos en pianist/componist Jeroen D’hoe duiken in het wonderlijke Broadway-songbook van Leonard Bernstein en laten het bruisende New York van vorige eeuw herleven! Een topavond tvv Kom Op Tegen Kanker.


Back to the 90ies party

Eindelijk kunnen we onze bucketlist afvinken, de 90'ies Party in De Pinte wordt een feit!

 

En hoe kunnen we voor een betere sfeermaker zorgen dan voor een top coverband te zorgen met een playlist waarvan je alle nummers met het grootste gemak meebrult? Senterfold is zo'n ervaren topband die met grààgte jouw muzikale geheugen zal opfrissen! Laat de De Kreuners, Narcotic, Tina Turner, Europe, Greenday en de vele anderen dus maar komen ... !!

 

En hoe kunnen we naadlozer aansluiten met een DJ-in-style die ons flash-back feestje tot in de late uurtjes laten knallen ...? Juist, je hebt het al begrepen! De BACK-TO-THE-90IES PARTY van DE PINTE Leeft! wordt nu al hét feestje waar ook JIJ wil bij zijn! 'Oh Baby, Babe'


Veiling Art-I-Choque

Naar aanleiding van de 1000 km hebben de artichoquers kunstwerken gemaakt met fiets attributen die willen ze graag veilen ten voordele van KOM OP TEGEN KANKER in samenwerking met MJR TEAM De Pinte.

donderdag,vrijdag, zaterdag en zondag zijn er kijkdagen de veiling gaat door op zondag 16u

men kan schriftelijk bieden, via mail annart@hotmail.be


HAM-DOG'S @ BRADERIE De Pinte

Op zondag 8 september 2019 tijdens de Braderie in De Pinte organiseert MJR Team i.s.m. DWC Cycling Team en Slagerij De Clercq de eerste editie van HAM-DOG's. Kom langs voor een artisanale hamburger of worst en steun daarmee Kom op tegen Kanker! We zijn te vinden naast de bar van De Pinte Leeft.