TULPENACTIE

Om geld in te zamelen verkopen we boeketjes VERSE WITTE tulpen van topkwaliteit. 1 boeket bevat 20 tulpen en kost 12€. 

 

Deze mag je afhalen op dinsdag 10 maart  bij Lieven en Hilde De Graeve –Gyssels, H. Consciencelaan 14 , De Pinte vanaf 18u30 .

 

Let op: het is noodzakelijk om de tulpen te bestellen via mail: tulpen.mjr@gmail.com uiterlijk tegen 5 maart

.


EVENEMENT: Spinningmarathon

Werken aan je conditie en ondertussen het goede doel steunen, het kan. Kom op zaterdag 1 februari één of meerdere uurtjes spinnen in Oxygen te Eke. Iedereen is welkom. De opbrengst gaat integraal naar Kom op tegen Kanker.

 

Schrijf je vandaag nog online in via https://www.mjrteam-depinte.be/spinningmarathon/


evenement: jeugdhuis take over

Op vrijdag 31/01 neemt Rob opnieuw Jeugdhuis Impuls De Pinte over!

 

 

 

 

De oude, meermaals effectief gebleken formule blijft ongewijzigd

- Dikke schijven
- Democratisch geprijsde drankjes
- Special acts (more info soon)

 

Dit jaar konden we speciaal voor deze goede-doel-editie ook meerdere acte de présence strikken. Denk hierbij aan de Belgische top van de atletiekwereld (800m en 400m), top-politici (De Pinte), top-artietsen uit de muziekwereld, meerdere top-voetballers (derde prov.) en de creme de la creme van het Vlaamse podcastlandschap.

 

Voor meer info: JH Take Over


Boomplantactie

Deze actie organiseren we in samenwerking met Agentschap Natuur en Bos (ANB). Met uw hulp willen we een deel van het Parkbos beplanten met nieuwe boompjes.

 

U kan een boom reserveren voor 5 €. Deze boom wordt door Natuur en Bos geleverd in het Parkbos, op 24 november 2019.

U kan de door u gereserveerde boom die dag zelf komen aanplanten. Indien u verhinderd bent, zal uw boom die dag aangeplant worden door vrijwilligers of door medewerkers van Agentschap Natuur en Bos. Tevens zullen wij (hart)verwarmende drankjes voorzien aan zeer democratische prijzen.

 

Waar? Parkbos in Zwijnaarde. Kom zoveel mogelijk met de fiets. Fietsen parkeren kan in de Gebuurtestraat. Draag geschikt schoeisel.

BERNSTEIN MEETS BROADWAY

Sopraan Hanne Roos en pianist/componist Jeroen D’hoe duiken in het wonderlijke Broadway-songbook van Leonard Bernstein en laten het bruisende New York van vorige eeuw herleven! Een topavond tvv Kom Op Tegen Kanker.


Back to the 90ies party

Eindelijk kunnen we onze bucketlist afvinken, de 90'ies Party in De Pinte wordt een feit!

 

En hoe kunnen we voor een betere sfeermaker zorgen dan voor een top coverband te zorgen met een playlist waarvan je alle nummers met het grootste gemak meebrult? Senterfold is zo'n ervaren topband die met grààgte jouw muzikale geheugen zal opfrissen! Laat de De Kreuners, Narcotic, Tina Turner, Europe, Greenday en de vele anderen dus maar komen ... !!

 

En hoe kunnen we naadlozer aansluiten met een DJ-in-style die ons flash-back feestje tot in de late uurtjes laten knallen ...? Juist, je hebt het al begrepen! De BACK-TO-THE-90IES PARTY van DE PINTE Leeft! wordt nu al hét feestje waar ook JIJ wil bij zijn! 'Oh Baby, Babe'


Veiling Art-I-Choque

Naar aanleiding van de 1000 km hebben de artichoquers kunstwerken gemaakt met fiets attributen die willen ze graag veilen ten voordele van KOM OP TEGEN KANKER in samenwerking met MJR TEAM De Pinte.

donderdag,vrijdag, zaterdag en zondag zijn er kijkdagen de veiling gaat door op zondag 16u

men kan schriftelijk bieden, via mail annart@hotmail.be


HAM-DOG'S @ BRADERIE De Pinte

Op zondag 8 september 2019 tijdens de Braderie in De Pinte organiseert MJR Team i.s.m. DWC Cycling Team en Slagerij De Clercq de eerste editie van HAM-DOG's. Kom langs voor een artisanale hamburger of worst en steun daarmee Kom op tegen Kanker! We zijn te vinden naast de bar van De Pinte Leeft.