genieterspakket

Op zoek naar een origineel eindejaars- of relatiegeschenk? MJR-Team De Pinte biedt jullie graag dit genieterspakket aan!

 

Dit KOTK-pakket (in samenwerking met Heritage Food Brands: www.heritagefoodbrands.com), verpakt in een mooie geschenkbox, bestaat uit:

Genieterspakket

Roka Cheese crispies (2 stuks)

Roka Cheese sticks (1 stuk)

Roka mini crispies 26g (2 stuks)

Wieze tripel 33cl (1 stuk)

Maison Bruyère Biscuits (2 stuks)

Caluwé Artisan parlines 250g (1 stuk)

 

Levertijd: volgens afspraak
Levering voor Kerst & Nieuwjaar: uiterlijk bestellen 13/12/2019

25,00 €

  • Uitverkocht

Roka kaaskoekjes naar origineel Delfts recept, op basis van verfijnd bladerdeeg en 30% zorgvuldig gerijpte oude Goudse kaas. Kaaskoekjes met een intense en delicate smaak. Kaaskoekjes die smelten op de tong, dat is optimaal genieten!

Wieze is het bier zoals de Garçon, met karakter, klasse en vol verhalen. Een eigentijdse parel van hoge gisting met een knipoog naar de grandeur van het verleden.

Mayson Bruyère koekjes, gemaakt van bloem, eiwit en de gewenste smaak enkel van natuurlijke ingrediënten. Het resultaat heerlijke smaakvolle, crunchy en luchtige koekjes.

Caluwé Artisan: één keer een Belgische praline proeven van Caluwé Artisan en je bent verkocht voor het leven. De ambachtelijk bereide vullingen, de volle chocoladesmaak van Barry Callebaut,… Heerlijk gewoon!

 

Het KOTK-genieterspakket = voor elk wat wils!


TRUFFELS

TRUFFELS: MELK OF FONDANT

Keuze uit melk of fondant.

Prijs: € 6 voor 250 gram.

6,00 €

  • Uitverkocht

Verkoop postkaarten

Een collectie POSTKAARTEN die exclusief voor KOTK werd ontworpen met beelden van - hoe kan het ook anders - onze prachtige gemeente! 

 

 

Er worden twee themasets aangeboden, telkens met 5 unieke beelden:

  • GELEGENHEIDS-kaarten
  • NIEUWJAARS-kaarten

 

Voor meer info : https://www.depinteleeft.be/postkaarten