top of page
Zoeken

Après1000 - afsluiten in schoonheid!


Donderdag 08 juni was een ideale moment om elkaar nog eens terug te zien na de finale van de 1000km, intussen een tweetal weken terug. Nu de spieren terug hun normale vorm hebben aangenomen, was het zowel voor alle renners, hun dichtbij-fanclub (lees: vrouw/man en/of kinderen), maar ook de sponsors een goed moment om de wildste verhalen van deze méér dan geslaagde editie op te halen bij een fris glas. Al kregen we meteen een extraatje duwtje in de rug door het zalige zomerweer op het terras van Viteux.


Alvast ook hét perfecte moment voor onze voorzitter Filip Bradt om even achterop te kijken en doorheen de vele activiteiten te gaan die er, dankzij de mateloze support van zovelen, voor heeft gezorgd dat we ook in 2023 ons doel hebben gehaald.

Vergeet niet, de 1000km van Kom Op Tegen Kanker, is op de eerste plaats een grootscheepse actie om financiële steun samen te brengen tvv kankeronderzoek en aanverwante. Dat we met 10 ploegen in totaal 77,000 euro hebben samengebracht door tal van individuele acties én groepsactiviteiten, toont de gezonde en gemotiveerde spirit van dit team aan! En da's géén evidentie!

Daarnaast was er ook plek voor een welgemeende dank aan de knappe samenwerking van het MJR Team met het Bestuur van De Pinte en enkele Pintse verenigingen en enkele sterke 'persoonlijkheden' die hun schouders hebben gezet nav. het project "De Pinte, trotse Middagstad van de 1000km", zeg maar de aankomst van de ganse 1000km-caravaan in Moerkensheide op zondagmiddag. Het kan niet genoeg benadrukt worden hoe straf het toch maar is dat men met een bijzonder beperkt budget én zowat volledig gesteund op vrijwillers, verenigingen én de organisatorische (en materiële) steun van de gemeente, een dergelijk grootschalig evenement heeft kunnen neerzetten! De reacties van de meer dan 2000 renners, maar ook van de 4000 bezoekers én de organisatie van de 1000km waren unaniem lovend. Een grotere pluim kan je dit team niet geven voor hun onschatbare inspanningen!


Blij ook te horen dat we ook als groep nog wat sterker naar elkaar zijn toegegroeid dit jaar. Dat we telkens op zoveel support mochten rekenen bij de (groeps-)activiteiten, belooft alvast het beste voor de toekomst! Want, mocht je twijfelen ... natuurlijk gaan we voor een gelijkaardige inzet volgende editie!


Bekijk HIER de BEST-OFF reportage van de 1000km editie 2023
Comments


bottom of page