top of page
Zoeken

DE PINTE MIDDAGSTAD 1000km 2023


De Pinte en de 1000km van Kom Op Tegen Kanker hebben al jaren een fantastische relatie.

Tot op vandaag wordt de legendarische 'passage' in De Pinte in 2019 binnen het peloton van de 1000km nog geregeld bovengehaald. De enthousiaste, warme sfeer waarmee alle renners werden ontvangen, blijft een overgetelijk topmoment in de geschiedenis van de organisatie!


Ongetwijfeld heb je het al vernomen in de pers, dit jaar gaat De Pinte nog een stapje verder en kunnen we nu éindelijk officieel bevestigen dat De Pinte één van de vier middagsteden wordt van het evenement. Jawel, "middagstad", hoewel het een primeur is dat een gemeente deze uitdagende taak op zich zal nemen!


Een perfecte timing! Dit jaar viert MJR TEAM DE PINTE haar 10-jarig bestaan!

Achter de schermen is er vanuit de gemeente en een specifieke werkgroep al heel wat beweging om de organisatie in goede banen te leiden. Doel is om met tal wat activiteiten dit evenement ook vooraf tot een heus "Pints feest" om te toveren! Een happening waar iederéén zich toe voelt aangetrokken! Jong & minder-jong, sportief of niet-sportief, ... iederéén zal welkom zijn!

Daarnaast rekent men vanuit de gemeente ook op tal van vrijwilligers om dit evenement vorm te geven. Gezien de omvang en de ambitie alvast een ideaal moment om het visitekaartje af te geven hoe we als gemeente écht zijn! De landelijke gemeente met een ijzersterk engagement dankzij het eindeloze enthousiasme van haar inwoners én ... haar vele verenigingen!


Je verneemt alle details van zodra mogelijk! Wil je vrienden en kennissen nu al warm maken voor dit initiatief? Of wil je zelf de vinger aan de pols houden? Schrijf je dan zeker in op onze nieuwsbrief! Zo zit je meteen vooraan in de kopgroep van dit peloton ;-)


Benieuwd naar de motivatie van de andere middagsteden ? Neem een kijkje op de website van de 1000km.DE PINTE MIDDAGSTAD IN DE PERS:


MJR IN ACTIE:
Volg onze site en mis geen actie die we voor KOTK organiseren! 14 ploegen x 5,500 eur per ploeg weten jouw support bijzonder te appreciëren!

Comentarios


bottom of page