top of page
Zoeken

HELP JIJ DE 1000km OOK EEN HANDJE MEE?


Zoals je ongetwijfeld al hebt vernomen, is DE PINTE op zondag 21 mei de middagstad waar de grote 1000km-karavaan van Kom Op Tegen Kanker zal neerstrijken. Een groots gebeuren waar ook JIJ een belangrijke én dankbare bijdrage aan kan leveren ...!

Om alles in goede banen te leiden, werd vanuit de gemeente de werkgroep "KOM OP DE PINTE" opgericht. Dit team brengt alle vrijwilligers samen die dit grootse evenement vorm zullen geven . Er staat héél wat op de planning om de brede omgeving rond Moerkensheide om te toveren tot een site waar zowel àlle renners als het talrijke publiek zullen samenkomen en genieten van dit feest! Jouw hulp is dus méér dan welkom! Van opbouw tent, inrichten van alle infrastructuur in en rond het rennersdorp, de inrichting van het evenementendorp, ... (*)


De werkzaamheden starten op dinsdag 16/05 gaan door tot en met 23/05!

Klaar om "KOM OP DE PINTE" jouw steun te geven? Surf dan als de bliksem naar de website en vul alvast jouw gegevens aan. Het team neemt nadien verder contact met je op.


SAMEN MAKEN WE'R EEN FANTASTISCH FEEST VAN ÈN VOOR DE PINTE VAN!

(*) De organiserende gemeente staat volledig in voor de opbouw/afbouw van de accommodatie op de site. Op 21 mei voorziet de organisatie van de 1000km ook de nodige vrijwilligers ter plaatse vanuit hun eigen werking. Wil je (ook) als "1000km-vrijwilliger" aan het werk? Check dan deze pagina van de 1000km.

Commentaires


bottom of page