top of page
Zoeken

LEZING - GENERATIEVE ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE (AI) tvv MJR KOTK

Lezing ten voordele van Kom op tegen Kanker Acties van MJR Team De Pinte

In deze presentatie verkennen we de opwindende wereld van generatieve artificiële intelligentie. We duiken diep in verschillende AI-modellen, praktische toepassingen in verschillende sectoren, en de ethische en juridische overwegingen rond deze hippe technologie.

We bespreken ook de potentiële toekomst van generatieve AI en hoe deze de wereld waarin we leven zal vormen. Maak je klaar om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn van deze doorbraaktechnologie en hoe ze nu al het werk en het leven verandert.Sprekers Michiel Vandendriessche (Specialist AI bij VRT & Kanaal Z) en Sam Hendrickx (Founder Raccoons)

Wat je zal leren: · Wat generatieve kunstmatige intelligentie is en hoe het werkt (voor de leek) · De verschillende types generatieve AI-modellen en hun praktische toepassingen · De ethische en juridische overwegingen rond generatieve AI · De potentiële toekomst van generatieve AI en zijn impact op verschillende sectoren en de samenleving in zijn geheel. · Hoe generatieve AI al wordt gebruikt in de wereld van vandaag · En .... vooral heel veel demo's

of scan onderstaande code om je in te schrijven:

VU: Lineamenti BV De Pinte

Opbrengst gaat integraal naar "Kom op tegen Kanker" MJR Team De Pinte

Comments


bottom of page