top of page
Zoeken

MJR BOOMPLANTDAG @ PARKBOS


Na een virusgevoelige tussenstop, gaat onze boomplantactie ten voordele van Kom Op Tegen Kanker terug door! We gaan samen met het AGENSTSCHAP NATUUR & BOS en ism PARKBOS weer boompjes planten! Al staat er héél wat meer op de planning!


Het concept is eenvoudig, jij koopt via deze site of via één van onze renners één - of meerdere - boompjes à € 5,- per stuk. Op 15 januari 2023 nodigen we je uit naar de MJR BOOMPLANTDAG. Via de medewerkers van Agentschap Natuur & Bos krijgen àlle boompjes die dag netjes hun aangewezen plekje in het nieuw aan te leggen bosgedeelte van het Parkbos ter hoogte van de Beukendreef in De Pinte.


Uiteraard mag je die dag zélf de spade in grond steken - voor zoverre de grond niet zo hard is als een ijskegel - op de aangewezen plek. Pret verzekerd! Of je laat dit karweitje over aan één van de MJR vrijwilligers.

In elk geval ben je ter plekke méér dan welkom in onze Cozy Corner waar je kan genieten van de gezellige sfeer & ons aanbod met food & drinkstandjes. Om de sfeer helemààl compleet te maken, kan je om 12u zelfs meegenieten van een Apero Concert (*).

De Cozy Corner wordt trouwens ook de vertrek- en aankomstplek van onze wandelingen! Voor de jongsten hebben een boeiende 'Opdrachten Wandeling' in samenwerking met De Bie Bliotheek klaar. De durf-alles mogen samen met familie en of vrienden de botten aantrekken voor een uitgepijlde "Plodder" wandeltocht doorheen verborgen plekjes in het Parkbos. Verloren lopen zal je niet, maar het Parkbos leren ontdekken, des te meer!


Ook de fietsende sportieveling gaan we verwennen! Wie de eerste ervaringen wil aanscherpen in het MTB'en, kan met zijn eigen bolide aansluiten bij één van de drie MBT Inititatie sessies. Na wat slim advies van ervaren MTB'ers, ga je onder hun begeleiding zélf op pad langs een uitgestippeld parcours binnen de verrassende omgeving van het Parkbos.

Inschrijven voor wandel of MTB-initiatie hoeft niet, al mag je het ons wel al verklappen bij de aankoop van je boompjes ;-)(*) Wij voorzien tentjes en aanverwante, maar de weergoden mogen ons uiteraard ook niet àl te veel in de steek laten. Indien het - omwille van weersomstandigheden - alsnog niet mogelijk blijkt om dit evenement te laten doorgaan, dan verwittigen we daarvan via deze site of via onze Social Media kanalen.
Comments


bottom of page