top of page
Zoeken

MJR KICK-OFF 2023


Om de vinger aan de pols te houden rond het reilen en zeilen van MJR - en da's eigenlijk wel heel wat ! - werd op 18/11 in Het Gildehuis de officiële kick-off voor gegeven voor de 1000KM van Kom Op Tegen Kanker - editie 2023. Gezien de torenhoge ambitie om met 14 Teams aan te treden in 2023, alvast een perfect moment voor voorzitter Filip Bradt iedereen warm te maken en uit de doeken te doen HOE we dat allemaal SAMEN gaan aanpakken. Er leeft inderdaad nog (te) vaak het gevoel bij heel wat mensen dat je aanmelden voor een deelname volstaat. Gelukkig leeft steeds meer het besef dat het inderdaad niét vanzelf gaat om 14 x 5.500 uur (per ploeg) aan KOTK over te dragen.


Daar zijn héél wat vrijwilligers, engagement, tijd, energie én frisse ideeën voor nodig ..!

Dankzij het enthousiasme van heel wat voortrekkers en de vele activiteiten - zowel individueel als vanuit de sub-teams - groeit MJR gestaag verder uit tot dat hecht TEAM met het hart op de juiste plek; een hart voor de 1000km én - meer nog - een hart voor iedereen die bikkelhard strijdt voor zijn/haar gevecht tegen die ziekte!


Want da's nog altijd waar het om draait! Onze bijdrage aan het levensnoodzakelijke onderzoek naar Kanker en alles daar om heen ...

Was je afwezig op de meeting, of wil je alles nog graag eens rustig nalezen? Dan vind je hieronder de presentatie.

Kick-off MJR 2023 Presentatie
.pdf
Download PDF • 1.45MB

Heb je nog vragen of wil je nog iets kwijt, aarzel niet contact met ons op te nemen via info@jrteam-depinte.be

Comments


bottom of page