top of page
Zoeken

SOKKA'S on the move ...! Nieuwe datum!


Je kent ze nog wel, de SOKKA'S, die oergezellig warme handgebreide sokken die we 2 jaar terug hebben aangeboden tvv Kom Op Tegen Kanker! Het brei-team van MJR-renner Lieven De Graeve heeft de voorbije zomers én winters niet stilgezeten en heeft de collectie met grappig gekleurde sokken stevig - huh - uitgebreid ;-) ! Op zich een immense prestatie van opper-breisters Magda & Maria Boone om met de massa aan 'restjes' zoveel leuke setjes te weten samenstellen ...!


Dit jaar - yes, we mogen terug - zal een LIVE VERKOOP worden georganiseerd. Deze gaat door op

19 NOVEMBER (*) vanaf 9u tot 13u aan het OKAY filiaal van De Pinte

Je kan dan zélf het hippe aanbod ontdekken en jouw meest geschikte paar uitkiezen voor de meest gezellige winteravonden! Met de verwarming een graadje minder, komen de Sokka's ongetwijfeld nog beter van pas ...! Of misschien vind je wel naar een mooie, duurzame en vooral érg originele cadeau voor een geliefde?


Er zijn héél wat verschillende versies beschikbaar, in alle mogelijke kleurencombinaties én voor verschillende maten. Dus voor kids én volwassenen.

Kom zeker eens langs! Het zijn allemaal unieke stukjes, dus op-is-op ...

(*) was oorspronkelijk 12 november ingepland, maar om onze goede vrienden van 11.11.11 ook alle kansen te geven hun doelpubliek vlot te bereiken, werd ons gevraagd om onze activiteit alsnog te willen verplaatsen.


Comments


bottom of page