top of page
Zoeken

FEBRUARI - LASAGNEMAAND BIJ MJR!MJR TEAM De Pinte heeft alweer iets speciaals in petto voor alle liefhebbers van heerlijk eten. Ann en Marc hebben hun beste beentje voorgezet en hun huisgemaakte groentelasagne is gedurende de ganse maand februari terug te bestellen !Dankzij Ann & Marc, kunnen we ook dit jaar deze actie toevoegen aan onze kalender met acties voor de "1000km van Kom Op Tegen Kanker". Hiermee trachten we alweer een stapje dichterbij te kunnen zetten naar ons uiteindelijke doel dit jaar: 15 ploegen te mogen verwelkomen aan de start van deze vierdaagse tijdens het hemelvaartweekend in Mechelen.

Vorig jaar was de lasagneverkoop een fenomenaal succes dankzij het heerlijke recept met volle smaak! Uiteraard mikken we ook dit jaar op een minstens even groot succes.


NIEUW! Vanaf dit jaar kan je de lasagne ook heel makkelijk bestellen via de website!

Daarom roepen meteen ook graag alle abonnees van onze nieuwsbrief op om via hun persoonlijke fan-bases en kanalen te helpen om deze de lasagne-verkoop te promoten.

Laten we samen campagne voeren, zodat we zoveel mogelijk geld kunnen ophalen voor MJR TEAM en het goede doel. Wij geloven dat we met jouw hulp en onze heerlijke lasagne een fantastische bijdrage kunnen leveren aan de strijd tegen kanker.

Geef jij meteen het goede voorbeeld ... ?Comments


bottom of page