top of page
Zoeken

MJR TEAM overhandigt cheque twv € 82.500,- aan Kom Op Tegen Kanker!


Met trots berichten we graag over de recente overhandiging van een cheque ter waarde van €82.500 aan de organisatie van de "1000km van Kom Op Tegen Kanker. Dit opmerkelijke bedrag maakt de deelname van maar liefst 15 teams aan deze uitdagende fietstocht tijdens het Hemelvaartsverlof (09/05 tem 12/05) mogelijk. Het is een moment van viering, niet alleen voor de sportieve prestatie maar ook voor de ongekende steun en toewijding van iedereen die heeft bijgedragen aan deze fundraise.

De "1000km van Kom Op Tegen Kanker" is meer dan een sportevenement; het is een beweging die licht werpt op de cruciale noodzaak van onderzoek naar specifieke kankers. De fondsen die door dergelijke evenementen worden verzameld, zijn van vitaal belang voor het voortzetten van het onderzoek dat hoop biedt aan de vele mensen - vaak in onze dichte kring - die getroffen zijn door deze ziekte.


We willen van deze gelegenheid gebruik maken om elk van de renners die hebben deelgenomen aan de fondsenwerving hartelijk te bedanken. Hun inspanningen, zowel op de fiets als daarbuiten, hebben dit resultaat mogelijk gemaakt. Ieder team betekent 8 ritten vanuit Mechelen naar de 4 middagsteden (en terug), waarbij iedere MJR renner een bijdrage van ons 690,- per rit moet samen sprokkelen om zo zijn deelname te kunnen garanderen! Daarom gaat onze dank eveneens uit naar de vele sympathisanten die de renners daarin hebben ondersteund. Via ontbijtacties, eetfestijnen, persoonlijke giften en talloze andere initiatieven hebben jullie allemaal bijgedragen aan dit geweldige resultaat.


Tot slot willen we ook de vele SPONSORS danken die ons bijstaan om onze droom werkelijk te maken!

Jullie solidariteit en genereus hart tonen aan dat we een significant verschil kunnen maken in de strijd tegen kanker. Laten we deze geest van gemeenschap en steun blijven voeden, en samen blijven werken aan een toekomst waarin kanker geen angst meer inboezemt.Comentarii


bottom of page