top of page
Zoeken

FEBRUARI - LASAGNEMAAND - THE RESULTS!


Een verslagje van onze opper Lasagne-makers Ann & Marc! Lees vooral smakelijk verder ...


Februari – Lasagnemaand… wat een 2e editie, wat een enthousiasme!

De vele positieve reacties na onze succesvolle actie vorig jaar gaven ons een boost en motiveerde ons om er opnieuw tegenaan te gaan in 2024.

En hoe!

 

Dankzij jullie verwerkten we (bij benadering):

  • 157 kg gehakt

  • 21 kg vegetarisch gehakt

  • 92 kg broccolliroosjes

  • 93 kg gemalen kaas

  • 3141 lasagneblaadjes

Het roeren in de vele potten resulteerde in een equivalent van maar liefst zo’n 184m lasagne of net niet de lengte van 2 voetbalvelden.

Kers op de taart is het mooie resultaat en het bedrag dat dankzij jullie kan doorgestort worden aan de organisatie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker: 7.478,00€

1000 maal bedankt!

 

Ook dit jaar gaat onze oprechte dank uit naar Hoeveslagerij De Clercq, zonder wiens (logistieke) steun dit nooit zo’n groot succes had kunnen worden: dankjewel Wouter en Claudine!

We zijn helemaal klaar voor stap 2 in deze uitdaging, het fietsen van onze rit(ten) tijdens het Hemelvaartweekend (je leest er alles over op: 1000 km voor Kom op tegen Kanker | Trap mee tegen kanker (de1000km.be).

 

Vele groetjes,

Marc & Ann

 

Namens het voltallige MJR Team, willen we Ann & Marc op de grootst denkbare manier danken voor dit fabelachtig resultaat! We zijn hen oprecht bijzonder dankbaar voor de overdosis tijd en moeite die ze hierin gestopt hebben! e cijfers spreken op àlle vlak voor zich! Onze geapprecieerde dank gaat eveneens uit naar Wouter & Claudine van Hoeveslagerij De Clercq om dit ook logistiek én praktisch mee te helpen verwezenlijken en hier voluit de schouders onder te steken!


1000 x DANK, namens het MJR TEAM De Pinte !!!!


Comments


bottom of page