top of page
Zoeken

MJR EETFESTIJN 2024 - update: UITVERKOCHT!MJR TEAM De Pinte maakt zijn beste spurtersploeg klaar voor een blitse finale naar het "MJR EETFESTIJN 2024" op 10 maart vanaf 12u in Sportpark Moerkensheide!


Het wordt een lekkere traditie; tijdens één van de eerste weekends van maart, staat ons traditionele EETFESTIJN van MJR TEAM De Pinte vastgepind op de kalender! En terecht! Het is niet alleen een heel gezellig samenzijn voor àlle renners en hun trouwe fanclub, je steunt er meteen ook rechtstreeks Kom Op Tegen Kanker mee!

NIEUW! Om nóg beter in te spelen op alle lekkerbekken-vragen, hebben we ons aanbod aangepast!

Voor editie 2024, kan je kiezen uit STOOFVLEES - BALLETJES IN TOMATENSAUS of VEGGIE BURGER MET RATATOUILLE! Dit alles vakkundig voorbereid én gepresenteerd door SLAGERIJ WOUTER DE CLERCQ

Het volwassen-menu bieden we aan voor € 23,- /pp, kinderen <13 jaar betalen € 14,-/pp.

INSCHRIJVEN: We moedigen aan zoveel mogelijk rechtstreeks via onze renners te reserveren, al kan je ook makkelijk online reserveren via onderstaande link. Jouw kaarten vind je dan aan de ingang op 10 maart.

!! Vergeet aub niet na reservatie aub het totaalbedrag over te schrijven naar onze rekening (gegevens vind je in in het formulier zelf).


Graag tot dan!

Commentaires


bottom of page