top of page
Zoeken

MJR TEAM SPINNINGMARATHON 2024!


Ben jij klaar voor een spinningervaring als nooit tevoren? Doe dan mee met de Spinning Marathon van MJR TEAM De Pinte @ OXYGEN EKE op zaterdag 3 februari!


Dit jaar maken we het nog specialer door elk tijdslot een eigen thema te geven. Zo kunnen we jouw favoriete muziek draaien en je nog meer motiveren om door te gaan. Om 14:00 start de Spinning Marathon met het thema 'Foute Muziek' met fitnesscoach Jurgen. Laat je meeslepen door de guilty pleasures van de jaren 90 en 2000 en fiets de sterren van de hemel. Om 15:00 gaan we door met 'Crazy Spinning'. Hierbij draaien we muziek uit verschillende genres die je uitdagen om je grenzen te verleggen. Coach Nils kent er alles van, wedden ...? En om 16:00 sluiten we af met '80's Remixed', waarbij we de grootste hits uit de jaren 80 in een nieuw jasje steken. Al zal het eerder een handdoek zijn! En wie kan je daarbij beter begeleiden dan opper-coach Freek?

Maar dat is niet alles! Door deel te nemen aan de Spinning Marathon steun je de 1000km van Kom Op Tegen Kanker. De opbrengst van deze dag gaat namelijk integraal naar dit goede doel.

Dus, waar wacht je nog op? Schrijf je snel in en fiets samen met ons voor het leven.


Comments


bottom of page