top of page
Zoeken

WIJNACTIE ... Kom, laten we klinken!


Sinds enige tijd kunnen we vanuit MJR TEAM De Pinte de wijnen van TERROIRS JACQUES aanbieden. We hebben permanent zowel wit, rosé als rood in de aanbieding voor een heel aantrekkelijke prijs, maar tot eind september kan je nog éxtra profijt doen!

ACTIE: Koop je 6+6 flessen & krijg één fles gratis. Het ideale moment om je eens lekker te laten (ver)leiden door deze drie prachtwijntjes!

TERROIRS DE JACQUES - Chardonnay


Geselecteerd en geblend in het zuiden van Frankrijk met Chardonnay druiven afkomstig uit de Pyreneeën, gebaseerd op de jarenlange proefexpertise van Jacques. Mooie schitterende licht goudgele kleur. Complex boeket van verschillende fruitsoorten in combinatie met boterachtige toetsen. Fruitig en rond. Mooie structuur, vol en aromatisch palet. Alle vis, schaal-en schelpdieren.


TERROIRS DE JACQUES - Grenache Rosé


Geselecteerd en geblend in het zuiden van Frankrijk in de regio van Carcassonne met 100% Grenache Noir druiven, gebaseerd op de jarenlange proefexpertise van Jacques. Licht zalmroze trendy kleur. Frisse en complexe neus van rood fruit. In de mond droog, fris en zacht. Evenwichtig met toetsen van rode besjes en aardbei. Aperitief, salades en BBQ.


TERROIRS DE JACQUES - Merlot

Geselecteerd en geblend in het zuiden van Frankrijk in de regio van Carcassonne, gebaseerd op de jarenlange proefexpertise van Jacques.Paarsrode kleur. De aroma’s van rood fruit komen je tegemoet in de neus. Volle, rijke, fruitige merlot, goede structuur en mooi in balans. Ideale passe-partout wijn. Gegrild of gebakken vlees zoals rundsvlees of lam en ook lekker bij kaas.


Comments


bottom of page